15 строителни фирми са изразили интерес към извършване на основния

...
15 строителни фирми са изразили интерес към извършване на основния
Коментари Харесай

15 строителни фирми се състезават за ремонта на паркинга на Летище София

15 строителни компании са изразили интерес към осъществяване на главния ремонт на паркинга на Терминал 2 на Летище София до приключването на крайния период за присъединяване в тръжната процедура, оповестиха от аеропорта.

На компаниите ще бъде предоставена подробна техническа информация, въз основа на която да приготвят механически и финансови предложения в идните седмици.

На 12 май " СОФ Кънект " разгласи, че търси реализатори, които да ремонтират съществуващия паркинг на Терминал 2 и да проектират четири открити паркинга - един непрекъснат и три краткотрайни.

" Готови сме да стартираме посочения ремонт незабавно, обезпечили сме нужното финансиране. Състоянието на паркинга е надалеч от визията ни за удобно прекарване, пасажерите заслужават доста повече ", разяснява изпълнителният шеф на Летище София Хесус Кабайеро.

Той добавя, че " в последните месеци Летището се занимава с административните процедури, свързани със строителството, които лишават доста време. Независимо от това съм сигурен, че строителството ще стартира скоро и пасажерите ще имат комфортен и актуален паркинг ", отбелязва Хесус Кабайеро.
 Летище София избра оператор на безмитните си магазини
Летище София избра оператор на безмитните си магазини

" Дюфри " ще сътвори два нови търговски обекта
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР