15 милиарда е дупката в бюджета, а ПП щели да

...
15 милиарда е дупката в бюджета, а ПП щели да
Коментари Харесай

Борисов: 15 милиарда е дупката в бюджета, а ПП щели да правят кабинет на малцинството

15 милиарда е дупката в бюджета, а Политическа партия щели да вършат държавно управление на малцинството. Как се прави държавно управление на малцинството, без ГЕРБ да взе участие в него? Това не може да стане! ГЕРБ е национална, национална партия и всичко, което сме създали, може да се пипне. Това съобщи пред 1500 симпатизанти в Благоевград водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Дългове, задължения, задължения - няма еврозона с тази инфлация, завещана от Политическа партия. И с тази миграция няма и Шенген. Ужасът на Демократична България ще пристигна след изборите с тези популисти от Политическа партия, предвижда водачът на ГЕРБ.

Ние сме почтени с хората, не продаваме фантазии. Заради Политическа партия изпускаме милиарди по Плана за възобновяване. Тези избори са финален късмет да се измъкнем от блатото. Дори Съединени американски щати схванаха, какъв брой дискредитирани са Политическа партия. Преживели сме какво ли не като страна, ще преживеем и Политическа партия. 

Етническата толератност би трябвало да се пази като зеницата на окото, посъветва Борисов.

" Изглеждаме непоносимо - пет пъти избори. По-трудно не е било от в този момент. От отличници станахме най-слаби. Трябва готовност на целия народ ", разказа обстановката в страната Борисов.

И напомни, че три пъти е вадил страната от рецесията.

Политическа партия е най-големият грях на президента Радев. Те се обърнаха и против него. Те ще се извърнат против всеки, продължи Борисов.

" Какво ще вършим, в случай че победим? Това е главният въпрос, който чакат хората да чуят. А кметовете чакат с такова неспокойствие да доправят някоя улица. Ясно е, че ще се оправим. Омразата би трябвало да отстъпи място на градивност и съзидание. Просто ще ни изпреварят толково доста съседите, че ще ни е позор да споделяме, че сме българи. Как щяхме да допуснем ние да ни закрият клуба на Ванче Михайлов?! Те нямаше да го създадат, тъй като ние бяхме локомотивът, който теглеше. Но, благи мой, убедете повече хора да гласоподават. С Божията помощ и с вас, мисля, че ще успеем. Това е финален късмет да се измъкнем от блатото. И всички знаем, че е тресавище. Дори Държавният департамент на Съединени американски щати обори част от илюзията, че Политическа партия и Демократична България са борци с корупцията ", сподели още Бойко Борисов.

" Преживели сме какво ли не, ще преживеем и Политическа партия ", сподели той.

" Кое подвигна цената на тока? Питам моите съперници и техните поддръжници. Кой позволи веригите да ви обират сега? Някой щеше да стане и да ме пита, в случай че управлявах. "

С тези думи стартира словото си Борисов.

Ако аз бях управлявал в последните 2 години щяха да ме питат за какво от всеки литър гориво, зареден от вас, да ви вземат по един лев от джоба, съобщи Борисов.

Ако управлявах, щяхме да ме питате за какво позволи двойна инфлация - нашата партия е сериозна, продължи Борисов.

И в този момент някой си мисли, че след 2 април, тъй като са 7 партии и 77 придвижвания ще искарат колкото нас. И някой си мисли - мием си очите и започваме изначало. Няма по какъв начин! Висока инфлация, висок недостиг - няма еврозона. Моргите са цялостни с трупове на бежанци - няма къде да ги погребат. При нас нямаше миграция, сподели водачът на ГЕРБ.

Борисов описа, че целия му ден е бил изпълнен със срещи с браншови организации. И всички желаят пари, заключи той.

Изпускаме 1 милиард за обективен преход, уточни още Бойко Борисов.

1500 симпатизанти на ГЕРБ посрещнаха водача на партията Бойко Борисов в Благоевград. Пиринският град е следващата спирка в предизборната му обиколка.

Срещата откри евродепутатът Андрей Новаков. Той акцентира, че това е най-голямото предизборно събитие на закрито на районно равнище.

Водач на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в района е Росен Желязков. Той благодари на мюсюлманите, които са в залата в първия ден от свещения месец Рамазан.

Политическа партия харчи пари, които ги няма и ни обрича на задлъжняване, се споделя в клип, който бе прожектиран пред множеството. Според кино лентата повдигането на пенсии и заплати не е покрито с данъчни доходи.

" Път обратно няма. Зад нас е България и от нас зависи да убедим колкото се може повече хора ", уточни в словото си Новаков. И предложения кандидат-депутатите от листата да се качат на сцената.

Благодаря, господин Борисов, че сте с нас! Вашата сила е нашата обща синергия. С нея ще победим, стартира речта си лидерът на листата Росен Желязков.

Той уточни, че след трите сполучливи мандата на Борисов страната е почнала още веднъж да приказва за инфлация. " Няма по какъв начин да се доверим на розовите илюзии и подправените упования ", съобщи Желязков. И се обърна съм залата: " Вие вярвате ли, че тези, които сътвориха инфлацията, ще се борят с нея? ", обърна се той към множеството. Което отговори: " Не! "

Ние би трябвало да покажем, че имаме волята да спечелим тези избори. С водач Бойко Борисов, троент министър-председател, ние вървим решително към успеха и ще бъдем спечелили на тези избори, сподели в умозаключение той.


Инфо: epicenter.bg

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР