15-годишно момче е в Пирогов с хематом на главата и

...
15-годишно момче е в Пирогов с хематом на главата и
Коментари Харесай

15-годишно момче е пребито от маскирани нападатели в София

15-годишно момче е в " Пирогов " с хематом на главата и пострадвания по тялото и ръцете след побой в София.

Момчето е нападнато към 12:30 ч. в събота, когато излиза от вкъщи си, с цел да отиде на съревнование по британски, описа пред bTV неговият татко Желяз Турлаков.

Нападнали са го младежи с маски, виждали са се единствено очите им. Заговарят го двама от тях и го посочват по име. Започват да го удрят, той бяга инстинктивно, след което го подгонват още двама. Момчето вижда, че един от тях държи нож, а другият – някакъв железен предмет, евентуално бокс, твърди бащата.

15-годишното момче се спъва по стълбите, по които тича, и пада. Нападателите стартират да го удрят по главата.

Човек, който седял на скамейка наоколо, е видял какво се случва и е почнал да вика. В този миг младежите с маските се разбягват.

За мен това е опит за ликвидиране. Аз имам съмнения кой е този човек (организаторът на нападението - б.р.), само че на този стадий ще го запазя в загадка. Уведомил съм органите на Министерство на вътрешните работи. Най-вероятно зад всичко това стои пристрастеност и някаква любовна драма, обвързвана с момиче. Въпросният юноша може би интерес към това момиче. Тук става въпрос за някогашната другарка на сина ми, само че това са мои догатки, сподели Желяз Турлаков.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР