15-годишният Иван Димитров Иванов от жк „Меден рудник” се оказа

...
15-годишният Иван Димитров Иванов от жк „Меден рудник” се оказа
Коментари Харесай

Кошмарни разкрития: Иван шикалкавил пред МВР! Цяла нощ шервал новини за убийството на 11-годишното момиче

15-годишният Иван Димитров Иванов от жк „ Меден рудник” се оказа възпитаник със специфични просветителни потребности. Това разбиране включва сензорни и физически увреждания, както и друга степен на умствена назадничавост. Именно тези условия ще се окажат решаващи той да отърве наказателната отговорност за бруталното ликвидиране на 11-годишното момиченце в асансьора, написа " Флагман ".

След като е прибрал персоналните й движимости и се отдръпнал в дома си, Иван е почнал да следи по кое време ще се появи обява за неговото действие. Цяла нощ, до момента в който криминалистите търсят самоличността на закланото с нож 11-годишна Никол и я откриват след подаден от майка й сигнал за изгубването й, Иван е шервал дописки във фейсбук профила си, където обаче той се показва като Иван Илиев.

Иван е бил арестуван от служителите на реда призори, откакто обширно са проучени персоналните известия във фейсбук на мъртвото момиче. При ареста му килърът е споделил, че е възпитаник в СУ „ Петко Росен” в жк „ Меден рудник”.

Според друга информация пък профилът на момчето е бил хакнат.

„ Изумена съм, през днешния ден разпоредих инспекция по описи на всички възпитаници в 8-ми и в 9-ти клас – нямаме подобен човек. Учителите и разгледаха и фотосите му, които сте разгласили от съда, изрично заявяваме, че този човек е подвел органите на Министерство на вътрешните работи, представяйки се за наш ученик”, сподели шефът на СУ „ Петко Росен” госпожа Мария Дюлгерова.

Проверка откри, че през образователната 2016/2017 година Иван Димитров Иванов е приключил ОУ „ Найден Геров”. Заместник-директорът на това учебно заведение госпожа Николова удостовери, че до 30-ти юни той е бил при тях и че е бил възпитаник със специфични просветителни потребности (СОП), без да навлиза допълнително детайлности в какво се показват проблемите му.

„ Къде се е записал по-късно, с цел да продължи междинното си обучение, не мога да кажа, както и не мога да разясня, защото е непълнолетен”, сподели Николова.


След 21 ч. стартира интензивно шерване на новината за убитото момиче в асансьора

Оказа се, че Иван се е записал като постоянен възпитаник в СУ „ Константин Петканов” в жк „ Меден рудник”.

Денят преди жестоката екзекуция на Никол в асансьора с нищо не е предвещавал случилото се. Иван е бил с другари на татко си и негови връстници на разходка към Морската гара в Бургас.

Вечерта, откакто оставил мъртвото тяло в асансьора, прерязвайки сънната артерия на жертвата, той е отишъл в махалата и е играл на гоненица с връсниците си докъм 21:00 ч.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР