15-годишната Ци Бао от Ланчжоу в Китай и баща ѝ

...
15-годишната Ци Бао от Ланчжоу в Китай и баща ѝ
Коментари Харесай

Всички се чудеха кое е момчето до красива ученичка, истината ги шокира

15-годишната Ци Бао от Ланчжоу в Китай и татко ѝ Тонгян станаха звезди в локалните обществени мрежи, успявайки да привлекат към себе си много внимание в последните месеци.

Това се дължи на обстоятелството, че потребителите са забелязали една чудноватост - родителят на ученичката е "замръзнал във времето ".

 Фото HK01
Работата е там, че 35-годишният мъж наподобява толкоз млад, че учителката и съучениците Ци Бао го считат за неин връстник или студент, написа
 Фото HK01
Тонгян освен, че съвсем не се е трансформирал от времената, когато щерка му е била малко бебе, само че е и съумял да резервира младежкия си дух и да се държи по този начин, като че ли мебду него и Ци няма 20-годишна разлика във възрастта. Те си поддържат връзка чудесно, майтапят се и наподобяват на най-хубави другари.

 Фото HK01
Онова, което от време на време е притеснително, е това, че когато момчетата видят Ци до подобен хубав юноша, считат, че той е нейният съкровен другар.

 Фото HK01
Феновете на двойката към този момент кръстиха Тонгян "най-красивия татко в света ". Той на собствен ред твърди, че няма никакви секрети за неговата младост, просто всяка заран си измива лицето със сапун.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР