15-годишната пловдивска певица Мирослава Тодорова направи фурор в телевизионното състезание

...
15-годишната пловдивска певица Мирослава Тодорова направи фурор в телевизионното състезание
Коментари Харесай

Пловдивска джаз принцеса направи фурор в X Factor

15-годишната пловдивска певица Мирослава Тодорова направи възторг в телевизионното съревнование X Factor. Тя се показа ослепително и си завоюва място в тима на Саня. 

Въпреки, че е под прага от 16 години, Мирослава продължи напред. Нейният предстоящ наставник напомни, че Кристиян Костов, който показа ослепително България на Евровизия, също е бил в нейния тим в шоуто и още веднъж е бил под възрастовия предел. 

Предишния път Мирослава завоюва единомислещите аплодисменти на журито и подвигна на крайници публиката в известното шоу. Мира извърши ослепително с авторски жанр и мощна страст песента „ Why don`t you do right ” на Пеги Лий.

„ Браво, Мирослава! Само за едно нещо ме послушай и ще бъдеш брилянтна. Бъди себе си и тогава ще бъдеш страхотна и след пет години ще бъдеш една от най-фантастичните джазови звезди на България ”, възкликна певицата Хилда Казасян.

„ Ако 15-годишните звезди в нашата страна са като теб, България скоро ще бъде една велика нация ”, похвали я и различен от журито -  Велизар Соколов-Заки. Рапърът Криско означи, че Мирослава е несъмнено е надраснала своите връстници и по погледа й проличава, че е по-мъдър човек. „ Ти плуваше дружно с музиката, ти беше част от музиката, която изпълняваш. Възхитен съм ”, съобщи и Любо Киров.

„ Джазът е магия, която кара хората да усещат повече, да дават повече, да се радват повече ”, сподели Мирослава, която е ученик на пловдивската музикална школа „ Арт Войс Център ”. Талантливата певица добави, че се възхищава на класиците като Франк Синатра, Ела Фицджералд, Луис Армстронг и други.

15-годишната госпожица показа, че сама се е запалила по този музикален жанр. „ Джазът е една дребна малка врата, която ти отваря един голям свят, в който си безтегловен, обаче се носиш върху всяка нота ”, означи Мира. „ Искам да върша това до края на живота си ”, безапелационната бе младата пловдивчанка. /trafficnews.bg

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР