15-годишна е задържана по подозрение за разпространение на наркотици. В

...
15-годишна е задържана по подозрение за разпространение на наркотици. В
Коментари Харесай

Аресуваха 15-годишна пловдивчанка за разпространение на марихуана

15-годишна е арестувана по съмнение за разпространяване на опиати. В събота тя била засечена от служители на реда на Четвърто районно управление (на МВР) на улица в централната градска част на Пловдив. При инспекцията от момичето са конфискувани две мелнички със наличие на марихуана, а съвсем 322 грама от опиата са открити на адреса ѝ.
Прочетете още
С полицейска заповед е арестувана за едно денонощие. Образувано е бързо произвеждане по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

С разпореждане на наблюдаващия областен прокурор мярката за неотклонение на малолетната извършителка е удължена до 72 часа.

Междувременно, при спецакция на чиновници от РУ-Карлово за сходна противозаконна активност е задържан 41-годишен мъж. Срещу него също се води бързо произвеждане, откакто в парцела му в близко село са открити 233 грама марихуана.

В края на предходната седмица пък асеновградски служители на реда разкрили канабисови насаждения. При процесуално-следствени дейности в частен парцел в село Три могили са открити саксии с 12 млади растения и 15 сухи стръка от наркокултурата. Задържан е мъжът, занимавал се с развъждането им, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР