15-годишен младеж е настанен в бургаската болница, след като откраднал ...

15-годишен младеж е настанен в бургаската болница, след като откраднал

15-годишен хлапак открадна кола и катастрофира

15-годишен юноша е настанен в бургаската болница, откакто откраднал автомобил и аварирал, само че пред полицията излъгал за случая, оповестяват от ОДМВР-Бургас.

На 12 февруари в 20:55 часа в Районното ръководство на Поморие е получено известие за обичай и изхвърлен от кола юноша в региона на спирката на разклона за село Александрово.

Пристигналият на място полицейски екип намерил 15-годишен престъпно проявен юноша от село Тънково, който декларирал, че е обичай от непознати, придвижващи се с лек автомобил и изхвърлен от купето в региона на селото.

Полицаите открили, че младежът лъже, като самият той откраднал колата на съседка от село Тънково и независимо аварирал, блъскайки се в крайпътно дърво. Уплашен от развоя на събитията, 15-годишния решил да излъже полицейските чиновници.
свързани новини5966на 27.07.20197313на 10.03.2017
Колата е благосъстоятелност на 64- годишна жена от село Тънково. Открита е по пътя Каблешково - село Александрово. Младежът е с хематом на главата в региона на челот. Настанен е за наблюдаване в поделение " Неврохирургия " към УМБАЛ – Бургас. Работата по случая не престава.

Източник: pik.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg