15 години след убийството на студента по медицина Михаил Стоянов

...
15 години след убийството на студента по медицина Михаил Стоянов
Коментари Харесай

Майката на убития Михаил Стоянов: За мен присъдите, които им дадоха, са направо смешни

15 години след убийството на студента по медицина Михаил Стоянов в Борисовата градина Върховният касационен съд удостовери дефинитивно присъдите на двамата подсъдими. Александър Георгиев ще изтърпява 15 години затвор, а Радослав Кирчев е наказан на 6 години отнемане от независимост.

По време на разпитите момчетата, които тогава са възпитаници, описват, че са " прочиствали парка от гейове ", а Стоянов им замязял на подобен. Младежът умрял след тежък побой с юмруци и ритници в главата и цялото тяло.

„ Как може една майка да одобри такива дребни присъди? Пак добре, че малко ги покачиха, тъй като първите присъди бяха напряко смешни. Първата присъда на Върховен касационен съд на Александър беше 10 години, а на Радослав, мисля че беше 3 години. Искам пожизнен затвор. Но те са били на такава възраст, че рядко би могла да им се даде сходна присъда ". Това съобщи в „ Здравей, България "   по Нова Христина Стоянова, майката на убития Михаил Стоянов.

„ За мен присъдите, които им дадоха, са напряко смешни. Не мога да се побера в кожата си, че са оценили моето дете на по-малко от едно убито животно ", уточни почернената майка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР