15 години преживявах травмата от загубата на татко! Това сподели

...
15 години преживявах травмата от загубата на татко! Това сподели
Коментари Харесай

Голямата дъщеря на Фатик: 15 години преживявах травмата от загубата на татко!


15 години преживявах контузията от загубата на баща! Това показа огромната дъщеря на митичния необут Филип Найденов-Фатик - Александра. Наследничката се изповяда пред гостите, които посрещна вкъщи си в кулинарното предаване " Черешката на тортата ".

Преди да се захване да им готви, Александра Тюркмен сподели интериора на дома си, измежду който доминират мебели антики на татко й. Дъщерята на Фатик употребява и специфичен сервиз за турско кафе, който е бил на подземния необут. На стената Александра е закичила огромен портрет на починалия си баща.

Голямата щерка на Фатик признава, че е кръстена на баба си Хидайет, което значи " на верния път ", само че я бъзикат, че все е на неверния път. За страдание, не съм доста близка с турската си баба, споделя наследничката на клана Тюркмен.

" Ако имам наследник някой ден, желая да го кръстя Филип, тъй като това е българското име на моя татко. Не желая да го кръстя Фатик, тъй като това име носи по-тежка сила. Повечето хора с това име или са били зли хора, или имат неприятна орис ", счита Алекс.

 

 Портрет на Фатик виси в жилището на наследничката

Портрет на Фатик виси в жилището на наследничката

Тя подготвя за гостите си едно от обичаните ястия на татко си - турски вид на чорба топчета, която постоянно е хапвал, когато си е отивал вкъщи.

" Когато се случи това с татко ми, беше доста тежък миг за цялото семейств о. Отне ми много години тази контузия. Бях на съвсем 12 години. Виждах го доста рядко, тъй като той доста пътуваше. Последния ден с него беше на язовир " Батак ". Бяхме двете със сестра ми - карахме джетове в язовира, ловихме риби и жаби. После дойдохме в София, бяхме на ресторант. Този ден за първи път усетихме, че все едно сме обикновено семейство, което прави тези неща в една прелестна неделя. Това беше първият и финален подобен ден ", спомня си Александра.

Тя приказва свободно за убийството на баща си, от което са минали към този момент 18 година



" Всяко нещо минава с времето, адаптираш се по някакъв метод. Навремето беше ужасна контузия. Имах тежки проблеми в пубертета. Излекувах се преди 3 години. Преди това приказвах, започвах да рева. Една другарка ми сподели, че изтезавам себе си и душата на татко ми, че не го пущам да бъде свободен. Това ме отпуши и от този момент по-леко минавам през това ", описа огромната наследничка на Фатик. Тя се надява починалият й татко да се гордее с нея като индивида, който е и който занапред ще става.

 

 Филип Найденов-Фатик

Филип Найденов-Фатик

Въпреки че е родена в Америка и татко й е турчин, Алекс е отраснала в България и се дефинира като българка. Тя описа и за прекарванията си като студентка в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов.

" Мастъра пред 22-ма индивида в клас ми сподели в края на първи курс: " Ти си красива, само че с изключение на за хубост за нищо друго не ставаш. Няма да те изгоня, само че в случай че решиш, може да си тръгнеш " - може би ми сподели истината в очите, счита огромната сестра Тюркмен. След това тя се е амбицирала да покаже, че не е лигла и безхаберница. " В края на втори курс ми сподели, че не може да повярва, че мога да играя. Тогава отпътувах за Ню Йорк и не се върнах две години ", описа надарената наследничка.

Тя не пропусна да подари на гостите си от кимоната, чийто дизайнер е.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР