15 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните

...
15 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните
Коментари Харесай

Левски се похвали с 15 национали по футбол |

15 футболисти на Левски получиха повиквателни за срещите на националните тимове при започване на септември, похвалиха се от вековния клуб.

Капитанът и водач на " Герена " Николай Михайлов е извикан в състава на представителния отбор на България за дуелите от шампионата Лига на нациите против Ирландия на 3 септември в София и против Уелс на 6 септември в Кардиф.

Нападателите Станислав Иванов и Здравко Димитров, полузащитникът Илия Юруков и бранителят Ивайло Найденов пък са в разширения състав на националния тим на България до 21 години за гостуванията в европейските квалификации - на Русия на 4 септември и на Сърбия на 8 септември.

Нападателят Мартин Петков получи повиквателна за юношеския народен тим до 19 години за приятелския шампионат в Хърватия от 30 август до 8 септември.

Пламен Андреев, Емил Кьосов, Николай Арахангелов и Асен Митков са извикани в националния тим за юноши до 17 години за подготвителен лагер и другарска среща в Сливен от 31 август до 5 септември.

Виктор Василев, Антоан Стоянов, Виктор Добрев, Любомир Тодоров и Симеон Василев са извикани в националния тим за юноши до 16 години за подготвителен лагер и другарска среща в София от 6 до 9 септември.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР