15-дневна снежна бомба“ изглежда ще удари британците със студено време

...
15-дневна снежна бомба“ изглежда ще удари британците със студено време
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: „Снежна бомба“ ще разбие Великобритания със смразяващ 15-дневен полярен вихър през Нова година

15-дневна „ снежна бомба “ наподобява ще удари британците със студено време през първите няколко седмици на 2024 година

Метеоролозите предвидиха ненадейно стратосферно предизвестие - внезапно повишаване на температурите, причиняващо блокиране на високото налягане - което може да провокира снеговалеж в елементи от Обединеното кралство. Първата половина на януари може да види внезапно захлаждане, предвещаващо поръсване на белите неща - изключително за тези, които живеят в селските елементи на Шотландия и Север.

Но наподобява, че 2023 година ще изчезне поради мизерния интервал на обичайно английско време, с издадени жълти предизвестия за стихия Герит, носеща дъжд и вятър в големи елементи от страната в сряда и четвъртък. Синоптикът Джеймс Мадън сподели за GB News: „ Сега има мощни индикации за пораждане на огромен SSW при започване на януари и в случай че се случи, доста елементи на Обединеното кралство могат да чакат да се окажат във фризера със снежни феномени и мощен мраз времето. "

Говорейки пред The ​...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР