15 български тенисисти участват на турнири за мъже и жени

...
15 български тенисисти участват на турнири за мъже и жени
Коментари Харесай

15 български тенисисти ще участват на турнири за мъже и жени от веригата UTR Pro Tennis Tour в София

15 български тенисисти вземат участие на шампионати за мъже и дами от веригата UTR Pro Tennis Tour в София с награден фонд от по 20 хиляди $, които започнаха през днешния ден на кортовете на Търговска колегия " Люлин 6 ".

Страната ни е показана от седем мъже и осем дами, измежду които първенецът на България Вардан Манукян, Милен Янакиев, Габриел Донев, Симеон Терзиев, Джордж Лазаров, Пьотр Нестеров, Изабел Кузманов, Зиновия Ванева, Габриела Михайлова, Джулия Терзийска, Елизабет Данаилова, Йоанна Радулова.

Така Българската федерация по тенис продължава да обезпечава опция за родните състезатели да премерят сили на интернационално равнище. По този метод те запълват с мачове против задгранични съперници паузите, в които не са на ITF шампионати. Второ - дуелите са все против равностойни съперници, тъй като UTR системата разпределя състезателите по непосредствен ранкинг. Трето - всеки тенисист има обезпечени пари от наградния фонд (по към $500), които нарастват с всяка победа. Също по този начин всеки играч има обезпечени най-малко пет мача.

До края на годината България ще бъде хазаин на още три шампионата от веригата. От 30 октомври до 5 ноември ще има шампионат за мъже на кортовете на Търговска колегия „ Локомотив " в Пловдив. От 27 ноември и 4 декември Благоевград ще е хазаин на два шампионата за дами.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР