15 000 лв. - три пъти повече от предишното издание,

...
15 000 лв. - три пъти повече от предишното издание,
Коментари Харесай

Мис Силикон прибира 15 бона

15 000 лева - три пъти повече от предходното издание, ще грабне идната носителка на купата „ Мис Силикон “. Кастингите стартираха преди дни, а информациите за огромното подучване са претекстовете силиконовите дами да се записват още от първия ден.

Актуалната носителка на купата „ Мис Силикон “ Михаела Стоичкова написа в мрежата, че няма да се раздели с короната толкоз елементарно.

“Може да се запиша отново, да не бързат да се радват ”, сподели тя, представена от „ Телеграф “.

Михаела изясни, че няма такова условие - щом си спечелил един път, да не може да се явиш още веднъж, и е твърдо решена да изненада всички с присъединяване и в този сезон. “Наградата не ме интересува толкоз, само че преживяването и адреналинът от успеха за мен са значими ”, добави миската.

Различното тази година ще е, че най-вероятно ще има топлес тур. Или най-малко предварителна фотосесия, в която претендентките да покажат своите форми дибидюс, обявиха уредниците. До момента за присъединяване са се записали десетина дами. Тепърва предстоят кастинги онлайн, с цел да се изберат финалистките.

Тази година те ще бъдат показани пред аудитория 3 седмици преди финала. След което за победителките ще се гласоподава онлайн, обясниха уредниците. И тази година финалът ще се състои в средата на лятото, най-вероятно на морето.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР