1482 COVID повиквания към Спешна помощ в София – от

...
1482 COVID повиквания към Спешна помощ в София – от
Коментари Харесай

Заради коронавируса: От Спешна помощ в София се молят публично на хората да преосмислят приоритетите си

1482 Коронавирус повиквания към " Спешна помощ " в София – от 8.03 до 15.03.21. 129 повиквания са деца. Само за последното денонощие има общо 400 – 500 повиквания към " Спешна помощ ", като 30 са признати за лекуване в лечебни заведения с диагноза " КОВИД ".
За страдание вирусът се подмладява и това би трябвало да е сигнал за всички нас да погледнем съществено към ограниченията, които са въведени и следва да бъдат въведени. Здравната система, макар че устоя, би трябвало да бъде някак пощадена – хората там са безпределно изморени. Това съобщи представителят на " Спешна помощ " в София Катя Сунгарска.
 Лекар предизвести, че с COVID-19 става като през есента и желае затваряне Лекар предизвести, че с COVID-19 става като през есента и желае затваряне
Прогресивно стартира да се усилва натискът върху нас. Така доктор Десислава Кателиева, ръководител на Националната асоциация на работещи...
" Моля Ви, пощадате всички хора, които работят в здравната система. Не можем да се оправяме с подобен напън. Пренаредете някои свои цели ", прикани Сунгарска.
Работим с 25 екипа, могат да стигнат до 30, 35, само че това е извънредно незадоволително при този напън, сподели още тя. И помоли хора, които не са в съществено положение, да търсят за консултация персоналните си лекари.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР