146 машини почистваха снега на терен през нощта, почистени са

...
146 машини почистваха снега на терен през нощта, почистени са
Коментари Харесай

Фандъкова: На Витоша не трябва да има строителство, освен на спортни съоръжения

146 машини почистваха снега на терен през нощта, почистени са спирките на градския превоз, както и главните трасета и булеварди. Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова в утринния блок " Денят стартира " по Българска национална телевизия.

 
Темата " Витоша " се дебатира непрестанно, пряк ангажимент на Общината е автобусният превоз. Следващата седмица ще бъдат увеличени колите по линия 66, която е до хижа " Алеко ". Също по този начин ще има рейс, който ще изчаква на долната част на лифта, която ще извозва хората, в случай че има опашка на лифта, заяви Фандъкова.

Тя сподели още, че е упълномощила да бъде основана междуведомствена група, която да се включи в инспекциите за нуждата от поправки на лифтове. Големият спор е за реорганизация и нови лифтови уреди. През последните няколко дни се прави всичко допустимо да се политизира тематиката. През 2007 Столичният общински съвет взима решение за приватизация на общинското сдружение " Въжени линии ", с цел да може да се приватизира от частен притежател. Още през 2006 година в лист за приватизация на общински сдружения се включва и сдружението " Въжени линии ", сподели тя и добави, че хора, които са взели участие в решението за приватизация на " Въжени линии " в този момент зоват " Да върнем Витоша на софиянци ". Групата на ДСБ е гласувала единомислещо. Но в изискванията, които се гласоподават, не се споделя, че оборудванията би трябвало да работят. Там има две условия - да се изплатят отговорностите на сдружението и да се резервира активността на оборудванията. Апелират да се скапе договорът, всеки правист, който ми даде условия, който се извършва...да даде аргументирано предложение. Правени са 11 инспекции от Агенцията за приватизационен и следприватизационен надзор, посочи столичният кмет.

При всяко ново държавно управление върша срещи с министрите, които имат отношение по тематиката. Витоша е народен парк, благосъстоятелност на страната. Фандъкова посочи, че Витоша би трябвало да има опция както за зимен, по този начин и за летен туризъм, без да има друго строителство, с изключение на на спортни уреди. Този проект би трябвало да се одобри час по-скоро, прикани кметът на София.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР