145 години от Освобождението на Варна На днешния ден през 1878

...
145 години от Освобождението на Варна
На днешния ден през 1878
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 27 юли

145 години от Освобождението на Варна

На днешния ден през 1878 година по силата на Санстефанския кротичък контракт и на Берлинския контракт, Варна е освободена от турско иго.

Новият регионален шеф Андрияна Андреева встъпи публично в служба като пое поста от предшественика си Марио Смърков, съобщи кореспондент на Moreto.net. Тя благодари на Министерски съвет за гласуваното доверие за първи път отпред на Областна администрация да застане жена.

Съдът отхвърли жалбата на Държавата против анулацията на възбраната за коли по Крайбрежната алея във Варна

Административен съд – Варна остави без разглеждане жалбата на Министерство на регионалното развитие против заповедта на към този момент някогашния регионален шеф на Варна Марио Смърков от началото на юни. С нея той анулира заповедта на предшественика му Благомир Коцев, забраняваща придвижването на коли по Крайбрежната алея във Варна, научи Moreto.net

Община Варна прави следващ опит да изследва какъв брой би коствал ремонтът на фекалната тръба под Варненското езеро. Това излиза наяве от новото съобщение за пазарни съвещания, научи Moreto.net.

Всеки понеделник в Дома за медико-социални грижи за деца в кв. " Виница " във Варна ще се правят безвъзмездни прегледи на бебета и недоносени, научи Moreto.net

27-годишен гражданин на с. Каменар е арестуван в ареста Първо районно за осъществяването на два грабежа в Морската градина, оповестиха от пресцентъра на полицията за Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР