14 се възползваха от мобилния имунизационен кабинет, който е разположен

...
14 се възползваха от мобилния имунизационен кабинет, който е разположен
Коментари Харесай

14 се ваксинираха в кабинета на пазара в Димитровград 

14 се възползваха от мобилния имунизационен кабинет, който е ситуиран на димитровградския пазар през днешния ден. Първият, коато си сложи ваксина против коронавирус, бе съветникът Гроздан Грозев, на който му следва пътешестване в чужбина. Той избра да се имунизира на пазара, тъй като не е наложително да има хора за целия флакон.

Част от тези, които се имунизираха, са преболедували вируса, за други тук е по- комфортно, трети чак в този момент са се решили. Търговци споделиха, че още умуват дали да се имунизират, само че съблюдават всички ограничения за сигурност.

В кабинета са обезпечените и четирите типа ваксина. Разговаряме авансово с хората, обясняваме, по какъв начин ще стане издаването на документите. Никого няма да върнем, разяснява доктор Снежана Иванова от РЗИ в Хасково.

На пазара придвижването е еднопосочно, а носенето на маски както от търговците, по този начин и от клиентите, е наложително.

Събота е по- слабият от пазарните дни. Утре се чака на тържището да има доста повече хора, а екипът на РЗИ още веднъж ще е тук от 8.30 до 13 часа.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР