14 октомври, Петковден зарадва жителите и гостите на Костинброд с

...
14 октомври, Петковден зарадва жителите и гостите на Костинброд с
Коментари Харесай

На пазара в Костинброд, кандидатът за кмет на БСП д-р Николай Йотов представи листата за кмет и общински съветници: Ще се боря за здравето и благоденствието на хората

14 октомври, Петковден зарадва жителите и гостите на Костинброд с доста слънце и приятни есенни температури.

Събота от край време е пазарен ден и хората се събират на общинския пазар да се разходят, да се видят с другари и несъмнено – да си напазаруват прясна родна продукция. Тази събота съответства и с огромния християнски празник, тъй че градусът беше повече от приповдигнат, видя наш кореспондент.

 

Да се срещнат очи в очи с гласоподавателите, по този начин както го вършат съвсем всекидневно, на обичайния съботен пазар пристигнаха претендентът за кмет на Костинброд доктор Николай Йотов дружно с общинските съветници  от листата на Българска социалистическа партия Олег Йорданов, Мариана Кръстанова, Николай Начев, Ирина Джорева, Илонка Никодимова и Камелия Кръстанова.

 

Те си поговориха със стотици поданици и гостите на града под купола на особено издигната шатра, където всеки можеше да показа своите болки, упования и фантазии за един по-чист и спретнат Костинброд.

 

 

“Целият ми живот е обвързван с това да оказвам помощ на хората. От 12 години работя като ортодонт. Винаги съм се старал да давам най-хубавото от себе си за здравето и благоденствието на пациентите. По същия метод това ще върша и за жителите на Костинброд ”, описа бъдещият кмет, който в кандидатурата си вижда още един метод да се погрижи за добруването на съгражданите си, по този начин както постоянно хуманната му специалност го е задължавала.

 

 

Решението на доктор Йотов да се бори за доверието на хората е отдаване на респект към неговия дядо по майчина линия – Георги Лозев, който е измежду създателите на Костинброд и почитан, дълготраен общински консултант в локалния парламент.

 

 

“Моят дом е Костинброд, фамилията ми е тук. Живеем в един от крайните квартали - “Обединение ”, където по-голямата част от инфраструктурата е в окаяно положение. Масово улиците са неасфалтирани, няма никакви тротоари, непрекъснато има повреди от водопреносната мрежа и на уличното осветяване. В отдалечените от центъра квартали ние нямаме естествени условия за живот, а там своя дом са построили най-вече младежи, родители с дребни деца. Няма къде да се движат детските колички, няма даже един естествен тротоар, по който да се разходиш ”, не крие болката си доктор Йотов.

 

 

Кандидатът за кмет на Българска социалистическа партия пое ангажимент за чисти, асфалтирани улици, постоянен градски превоз, уютна и налична градска среда, и най-много за нулева корупция в общината, видя наш кореспондент.

 

 

А стотиците костинбродчани, събрали се под алената шатра на Българска социалистическа партия в пазарния ден споделиха, че доктор Йотов е единствената им вяра Костинброд да стане привлекателно място за живот, работа, правене на бизнес и развъждане на деца. “Той е млад, чист, честен и непретенциозен човек. Можеше да работи в най-големите европейски лечебни заведения, само че избра да остане тук и да се бори за града ни. Дай Боже той да излекува града от корупцията и мръсотията ”, описаха на изпроводяк неговите симпатизанти.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР