Малко дете почина в гореща кола, след като баба забрави да я остави на детска градина в Ню Йорк

...
14-месечно момиченце почина, след като баба й го остави без
Коментари Харесай

14-месечно момиченце почина, след като баба й го остави без надзор в гореща кола в Ню Йорк в продължение на осем часа, съобщи полицията .

54-годишната баба забрави да остави малкото дете в дневен център в Смиттаун на Лонг Айлънд в понеделник и отиде на работа, оставяйки момичето в столче за кола в Jeep Cherokee, Полицията на окръг Съфолк каза в съобщение за новини.

Осем часа по-късно бабата отишла да вземе момичето в дневния център и разбрала, че я е оставила в колата, каза полицията.

според Министерството на транспорта на САЩ. Повечето случаи се случват, когато родител или лице, което се грижи за него, забрави, че детето е в колата.

Високите температури в понеделник в Смиттаун бяха 83 градуса по Фаренхайт, но температурите в колата могат да достигнат много по-високи.

CBS New York съобщава, че Националният съвет по безопасност съветва да се придържате към рутина и да избягвате разсейването. Пише да поставите чанта, куфарче или дори лявата си обувка на задната седалка, за да сте сигурни, че ще хвърлите последен поглед в колата, както и да държите вратите на колата заключени и ключовете далеч от деца, така че да не могат да влязат вътре играйте.

„Това може да се случи на всеки. Най-голямата грешка, която един родител може да направи, е да си мисли, че не може да се случи на тях“, каза вицепрезидентът по безопасността на децата и автомобилите Сю Ориема пред CBS Ню Йорк. „Има технология, която вече е налична и на достъпна цена и е стандартна за някои превозни средства. Hyundai, Genesis и Kia предлагат система, която ще предупреди водача, ако се е отдалечил от превозното средство и все още има живи същества в превозното средство.“< /p>

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР