14-годишно момиче е нахапано от избягалия вълк от зоопарка в

...
14-годишно момиче е нахапано от избягалия вълк от зоопарка в
Коментари Харесай

Избягалият вълк в Хасково е нахапал 14-годишно момиче |

14-годишно момиче е нахапано от избягалия вълк от зоопарка в Хасково, съобщи Bulgaria on air.

Вълкът избяга от клетката си преди два дни, а след среднощна акция беше хванат. Хищникът е избягал, откакто е изровил дупка под оградата.

Животното е забелязано наоколо до зоопарка и е бил замаян. Тече инспекция за сигурността в зоопарка. Първоначално от Община Хасково отхвърлиха информацията, само че след това признаха, че вълкът е избягал. 

Близки на потърпевшото момиче настояват, че точно избягалият вълк е нападнал детето.

" Аз не мисля, че ще се обърка. Разхождали са се в гората, вълкът излиза. Те са тръгнали да се отдалечават, с цел да не го изплашат, само че все пак вълкът излиза и я атакува. После едно момче взима там пръчка и го прогонват вълка. Нахапана е по краката. Искам хората да знаят, че има вълк на независимост и да се пазят ", описа майката Мария Атанасова. 

" Да бяха предизвестили, че вълкът е избягал, а не да предупредят, откакто стане съдбовен случай. Не бил починал, а бил избягал ", сподели бащата на момичето Стоян Атанасов пред Нова ТВ. 

От зоопарка обясниха, че клетката, в която се намира вълкът в този момент, е доста по-сигурна и животното няма по какъв начин да избяга от нея. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР