14-годишно момче е заподозряно, че е ритнало в корема свой

...
14-годишно момче е заподозряно, че е ритнало в корема свой
Коментари Харесай

Изключват от училище момчето, ритнало в корема свой съученик

14-годишно момче е обвинено, че е ритнало в корема собствен съученик в София . По този метод той му е предизвикал тежка контузия и сега потърпевшият 13-годишен е настанен в Реанимацията на „ Пирогов “ . Случката се е разиграла наоколо до учебно заведение в столицата до момента в който двете деца са си купували храна в огромното междучасие. 

Момчето е споделило с родителите, че го боли корема, едвам откакто се е върнало вкъщи си , съобщи „ NOVA “. Те са го откарали в „ Пирогов “. Сигнал в полицията е бил подаден точно от лекарите, а 14-годишното момче е било арестувано. 

Директорът на 143 ОУ „ Георги Бенковски “ Ирена Дойчинова заяви, че причинителят ще бъде изключен от учебното заведение . Според нея той към този момент нямал моралното право да учи там. 

Тя изясни, че далакът на момчето е бил засегнат, само че органът на този стадий не е бил отхвърлен . Момчето е оставено за наблюдаване в „ Пирогов “. 

Директорката изясни, че нападателят бил емоционален и доста елементарно се ядосвал . Свикнал бил нещата да стават тъкмо по метода, по който той желае и споделя. Отношението му била такова и към останалите деца в школото. Поради тази причина връзката му с тях била доста сложна. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР