14-годишно момче е с опасност за живота, след като беше

...
14-годишно момче е с опасност за живота, след като беше
Коментари Харесай

Какво е състоянието на 14-годишното дете, което беше блъснато от кола на НСО?


14-годишно момче е с заплаха за живота, откакто беше блъснато от автомобил на НСО в столицата нощес към 20 часа.

От Националната работа за защита потвърдиха за случая и че колата е тяхна. Момчето е настанено в болница "Св. Анна ".

Безсънна нощ за лекарите от столичното лечебно заведение, които са се борили и не престават да се борят за живота на 14-годишното момче.
"Детето към момента е в тежко положение. Вчера е бил приет в болница в реанимация на "Св. Анна ". Лекарите не престават да се борят за живота му - с заплаха за живота е, в тежко, повредено положение в резултат на злополуката. Това, което знаем досега, е че детето е с черепно-мозъчна лицева контузия и счупена лява ръка. Освен това има гръдно-коремна контузия с травма на бял дроб ", съобщи пред Българска национална телевизия Антон Луков, представител на болница "Св. Анна ".

От НСО оповестиха, че мястото на случая на столичния бул. “Драган Цанков” неотложно е било обезопасено. Информирани са способените органи в лицето на Министерство на вътрешните работи и Военната прокуратура. В ход е досъдебно произвеждане, което ще обясни аргументите за случая.

От Националната работа за защита увериха, че, в случай че бъде потвърдена виновност на техния чиновник, той ще си понесе всички последствия.

Вчера в това време се появиха информации, че автомобилът, който е провокирал случая, е на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, само че от ГЕРБ отхвърлиха тази информация.

Знае се, че в автомобила не е имало пасажери. Една от разследваните аргументи за случая е погрешно секване, само че това е непотвърдена информация и следствието ще покаже дали е по този начин.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР