14-годишно дете е в болницата в Хасково след бой в

...
14-годишно дете е в болницата в Хасково след бой в
Коментари Харесай

Пребитото с бокс дете в Хасково все още е в болница, но е в стабилно състояние

14-годишно дете е в болничното заведение в Хасково след пердах в учебно заведение. Случаят е от през вчерашния ден следобяд. След игра на футбол в двора на учебното заведение в село Узунджово нахлули двама по-големи младежи, които не са възпитаници в учебното заведение, и го блъснали. По думите на потърпевшото дете то е било ударено с железен бокс. Сигналът е подаден два часа по-късно, когато битото дете се прибрало у дома.
Прочетете още
Състоянието на детето е устойчиво, съобщи Нова телевизия. То е настанено в неврохирургия. Майката на момчето изясни, че нито учителите, нито шефът са извикали полиция или Спешна помощ. След нападението синът ѝ бил приканен да влезе в час, където му прилошало. Майката призна, че не тя се грижи за 14-годишния си наследник, а нейните родители. Те били хората, които щели да вземат решение дали битото момче да продължи да учи в това учебно заведение.

Директорът на ОУ „ Любен Каравелов ” също разяснява обстановката.

„ Правилата са, че учителят би трябвало да вземе детето и да го закара на доктор, по този начин постъпваме. В съответната обстановка учителят е подценил случая, помислил е, че не е съществено щом детето се усеща добре ”, сподели Валя Димитрова. По думите ѝ тя приготвя документите за санкциониране на учителя, който е бил на място.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР