14-годишната Зорница Калчева е родена в България, но от 10

...
14-годишната Зорница Калчева е родена в България, но от 10
Коментари Харесай

Българче печели второ място в конкурс за таланти на „Дисни”

14-годишната Зорница Калчева е родена в България, само че от 10 години живее в Лос Анджелис със фамилията си. Едва 9-годишна печели второ място в един от най-известните музикални състезания за гении на " Дисни " Find your voice. Тя бе у нас, с цел да снима видеоклип към най-новата си ария.

От студиата на „ Дисни” стартират кариерите си Майли Сайръс, Селена Гомес, Хилъри Дъф и доста други деца на Холивуд. Зори е родена е в България, само че когато е 3-годишна, цялото семейство се мести в страната на неограничените благоприятни условия.

Пет години по-късно детето се трансформира в красива госпожица с хиляди почитатели в обществените мрежи. След 10 години отвън родината си Зори пристигна в България да снима новия си видеоклип.

Родителите й я карат да приказва с тях единствено на български, с цел да не го не помни.

--> От 3-годишна Зори стартира да слуша Селин Дион, Уитни Хюстън и Майкъл Джексън. Тогава и стартира да мечтае за огромната сцена. Родителите й я записват в музикално учебно заведение, а тя печели конкурс след конкурс.

Зори към този момент има няколко песни зад тила си, като стартира да учи актьорско майсторство и танци, подготвяйки се един ден да влезе в огромното семейство на „ Дисни”.

Агентът на Зори сега е сътрудникът, разкрил Майли Сайръс.

Видеоклипът на Only one е напълно българска продукция. Песента взаимно пишат Зори и Булгенг, а видеоклипът сниман в полите на Витоша.

Зори си мечтае за две неща: кариера като на Селин Дион и да идва по-често в България.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР