14-годишната Девора, която беше бита от баща си на 1

...
14-годишната Девора, която беше бита от баща си на 1
Коментари Харесай

Сестрата на битото от баща си момиче във Варна: Тя е проблемно дете

14-годишната Девора, която беше бита от татко си на 1 март във Варна, е проблематичното дете в фамилията. Това сподели пред публицисти по-голямата ѝ сестра Ванеса Христова, която през днешния ден участва в Районния съд, с цел да поддържа татко си при гледането на мярката му за неотклонение.

17-годишното момиче съобщи пред медиите, че постоянно е живяла при татко си и се схваща съвършено с него. Ванеса Христова уточни, че сестра ѝ ходела ту при майка си, ту при татко си, съгласно това къде ѝ е угодно, съобщи Фокус. Тя изясни, че двете имат и по-малък брат, само че той живее при майка им в Сливен.

Момичето добави, че случилото се на 1 март е било пресилено. Тя отхвърли татко им да е провесвал Дебора през терасата и да я е заплашвал с нож.

„ И да е упражнявал в миналото принуждение, то е било с причина - примерно, в случай че не чувам нещо. Всеки родител възпитава детето си по някакъв метод и в никакъв случай не е имало някакво принуждение. Винаги ми е казвал в прав текст по какъв начин не би трябвало да е. Аз съвършено се разбирам с него и по тази причина пребивавам при него. Не извинявам грешката, не споделям, че е почтен “, разяснява първородната щерка на арестувания Христо Христов.

Районният съд остави в ареста 45-годишния мъж, който е морски офицер по обучение, само че от години ръководи личен хотел в курортен комплекс „ Чайка “ във Варна.
5
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР