14-годишната дъщеря на Орхан Мурад е поредната интернет сензация. Тийнейджърката

...
14-годишната дъщеря на Орхан Мурад е поредната интернет сензация. Тийнейджърката
Коментари Харесай

Скандална визия и среден пръст от 14-годишната щерка на Орхан Мурад

14-годишната щерка на Орхан Мурад е следващата интернет сензация. Тийнейджърката скандализира родното интернет пространство с провокационен клип към новото си парче.

В пошлото видео, дребната дъщеря на фолк изпълнителя, като се изключи че е полугола, индиферентно демонстрира междинен пръст и танцува предизвикателно в компанията на много по-възрастни мъже.

Песента на Сузанита, както е артистичният псевдоним на ученичката, се споделя "Луцифер и Буда " и е в дует с безизвестния рапът Каската.

Клипът, който беше публикуван преди няколко дни, към този момент е гледан над 750 000 хиляди пъти, а мненията към него надвишават 1000.

Този голям интерес обаче, едва ли се дължи на певческите заложби на момичето или пък на художествената стойност на парчето, чиито текст е меко казано "пошъл ". Най-вероятната причина за него е ексцентричната визия на 14-годишната Сузанита — изрусена коса, дълги изкуствени нокти и мощен грим, съпроводени с черен мрежест чорапогащник, черен бански и пластмасова корона на главата.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР