14-годишната американка Медисън Коу от Ловингтън, САЩ, почина от токов

...
14-годишната американка Медисън Коу от Ловингтън, САЩ, почина от токов
Коментари Харесай

Страшна трагедия: Смартфон погуби 14-годишно момиче, докато се къпела във ваната

14-годишната американка Медисън Коу от Ловингтън, Съединени американски щати, умря от токов удар в дома си, до момента в който се къпела във ваната. Тийнейджърката се опитвала да употребява телефона си, който се зареждал в този миг, без да излиза от водата. Роднините на починалата Медисън описаха пред локалните издания, че по ръцете на девойката е имало изгаряния от електричеството. Момичето най-вероятно се е опитвало или да вземе в ръцете си смарт телефона, който се зареждал, или е решила да зареди устройството без да излиза от ваната.



Медисън Коу била известно момиче измежду връстниците си, свирела в учебна група и играела в баскетболен тим. Нейната гибел е потрес и непрежалима загуба за роднините и приятелите й. Семейството на умрялата госпожица се надява, че случилото се ще накара другите подрастващи да избегнат такава ужасна орис като ги накара в никакъв случай да не употребяват сходни устройства, до момента в който се къпят.



" Медисън бе сияеща звезда за мен. Тя бе доста интелигентна и имаше отлични резултати в учебно заведение. Медисън обичаше живота. Тази покруса не би трябвало да се повтаря с други ", съобщи Дона, бабата на умрялото 14-годишно момиче.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР