14 години, след като се появи за пръв път на

...
14 години, след като се появи за пръв път на
Коментари Харесай

14 години по-късно, мистериозното лице на Football Manager се пенсионира

14 години, откакто се появи за пръв път на обложката на паметната футболна симулация Football Manager, Manager Man се отдръпна. Да, почитателите го познават просто като Manager Man и никой не го е виждал напълно – обложките непроменяемо демонстрират лицето от носа надолу.
То и индивидът зад него обаче бяха звезди на известната серия, откогато ги видяхме през 2004 година Тогава излиза Football Manager 2005 и за пръв път тайнственият управител е на обложката на играта.

Той е млад, елегантно облечен и гори в протичащото се на терена – това е всичко, което можем да кажем за него. Година след година мъжът е в разнообразни, само че сходни, пози и гримаси на обложките на Football Manager за районен съд, конзоли и мобилни устройства.



Идва обаче ред на Football Manager 2019 и студиото Sports Interactive е решило, че е време за смяна. Новата обложка наподобява напълно друго. Имаме взор към стадиона от тунела, през който излизат футболистите и треньорите. Целта явно е да се сътвори по-атмосферно и директно преживяване , съвсем като от първо лице. За да отпразнува смяната, студиото пусна и нов филмов откъс на играта с недвусмисленото заглавие Welcome to the Job. Да, това към този момент е твоята задача, а не на мистериозния управител.

Всичките три версии на играта – Football Manager 2019 (за PC и Mac), Football Manager 2019 Touch (за PC, Mac, iOS и Android) и Football Manager 2019 Mobile (за iOS и Android) излизат на 2 ноември 2018 година Версия за Nintendo Switch към този момент не е планувана.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР