14 души са задържани по подозрение за търговия с вот

...
14 души са задържани по подозрение за търговия с вот
Коментари Харесай

Акция във Варненско: 14 души задържани по подозрение за търговия с вот

14 души са арестувани по съмнение за търговия с избор при извършена профилирана полицейска интервенция в общините Провадия, Белослав, Долен Чифлик и Варна. Извършват се претърсвания на 22 адреса, заяви.

Намерени са огромни суми пари - към 50-60 хиляди лв. в разнообразни валути. Открити са още тетрадки с разказани имена на обитаеми места, описи с персонални данни, рекламни материали на една партия, компютърни конфигурации, телефони.

Намерена е тетрадка с разказани 48 000 лева за община Аврен, за община Провадия обща стойност - 146 000 лева, за община Белослав - 15 400лв, за община Дългопол - 23 100 лева, като общата сума възлиза на 231 800 лв. .

Според източници на Българска национална телевизия работата продължава с претършуване в кметствата в селата в Петров дол, Блъсково, Бозвелийско и Градинарово, за инспекция на постъпили данни в полицията, че кметове са оказвали напън да се гласоподава за избрана партия.

Спецакции на Министерство на вътрешните работи за попречване на такива дейности преди изборите се правят в цялата страна. Двама мъже от бургаския квартал " Победа " са арестувани рано този заран против пазаруването на гласове, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. По неофициална информация в Русе също има арестуван в ромска махала в града.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР