14 бойци от СК Шуменска крепост ще участват на държавното

...
14 бойци от СК Шуменска крепост ще участват на държавното
Коментари Харесай

14 състезатели на СК Шуменска крепост взимат участие на ДП по кикбокс

14 бойци от Семеен кодекс Шуменска цитадела ще вземат участие на държавното състезание по кикбокс в жанр фул контакт и муай тай за купата на почетния консул на кралство Тайланд за България господин Виктор Меламед, оповестиха от клуба и допълниха, че конкуренцията ще се организира в спортна зала " Олимпиада " в Каварна от през днешния ден до 6 септември.

Организатори на събитието са Българска Конфедерация по Кикбокс и Муай Тай, Община Каварна и Семеен кодекс Ринг. Очаква се в спортния конгрес да се включат над 200 състезатели от цялата страна във възрастови групи - девойки и момчета (13-14 години), юноши и девойки в младша и старша възраст и мъже и дами.
За следващ път състезателите на Шуменска цитадела ще излязат на кръга, с цел да потвърдят, че са фактор в българския кикбокс. Те са чудесно готови и наставникът Галин Методиев е сигурен, че в случай че дадат всичко от себе си ще се окичат със златните медали.

" Тренировките им минаха главно в залата на клуба, само че шуменци също по този начин участваха и в подготовката на националния отбор ", добави Методиев.

Това е третата публична конкуренция от тазгодишния календар на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай, на който ще се показват шуменци. В предходните две те завоюваха общо 22 златни, 11 сребърни и 10 бронзови медала. Семеен кодекс " Шуменска цитадела " стана екипен отличник в стиловете лоу кик и К1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР