14-ата Световна среща на българските медии ще се проведе от

...
14-ата Световна среща на българските медии ще се проведе от
Коментари Харесай

Световната среща на българските медии тази година ще бъде от 24 до 28 октомври в Скопие

14-ата Световна среща на българските медии ще се организира от 24 до 28 октомври в Скопие, заяви на конференция генералният шеф на Българска телеграфна агенция Максим Минчев. Мотото на обичайна среща, проведена от Българска телеграфна агенция и Асоциацията на българските медии по света, тази година ще е „ Медии и памет ".

Сред работните подтеми са „ Различните лица на патриотизма ", „ Бизнес и народен дълг ", „ Пропаганда против публицистика ", само че поканените ще могат също да вършат оферти за тематики.

Очаква се във форума да вземат участие представители на към 40 медии от чужбина от към 25 страни.

Минчев разяснява, че са настъпили извънредно положителни промени в връзките сред България и Република Македония, стоплянето продължава и би трябвало да бъде употребявано. Според него провеждането на международен конгрес на българските медии в Скопие ще бъде потребно и ще подкрепи националната българска политика за по-добри връзки с нашата съседка.

Основен сътрудник ще бъде Македонската осведомителна организация /МИА/.

„ Продължава да е динамична и богата българската медийна палитра отвън България, чакаме медии от Чикаго, Бостън, Канада, Западна Европа “, означи Минчев.
Той установи, че има и леко оживление на нашите медии в Западните околности.

Световната медийна среща от 2005 година събира публицисти от България и целия свят, дружно с представители на бизнеса и държавните институции, политици, дипломати, интелектуалци, медийни специалисти и значими публични фигури.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР