14 души от три населени места в Ямболско са поставени

...
14 души от три населени места в Ямболско са поставени
Коментари Харесай

14 души са имали контакт с първия заразен с коронавирус от Ямбол

14 души от три населени места в Ямболско са поставени под карантина, тъй като са имали контакт с 36-годишния мъж, дал първата положителна проба за коронавирус в областта. Очаква се да излезе резултатът от теста на съпругата му, предаде БНР.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 5493
Карантинираните са от Ямбол, Елхово и село Мелница и са били колеги или роднини на болния, включително и личната му лекарка и медицинската сестра, при които той е отишъл на преглед.

Нови 12 случая на COVID-19 у нас. Няма починал пациент

" Мъжът не е пътувал и не е имал контакти с хора, завърнали се от чужбина ", уточни областният управител Димитър Иванов.

" Всички лица, които са ни подадени от въпросното лице, са карантинирани. Продължаваме работата и с други лица, с които може той да е бил в контакт ", добави той.

В момента в инфекциозния изолатор на ямболската болница се намира и съпругата на заразения. Резултатите от направените тестове на нея и още две пациентки със симптоми на грип се очаква да излязат тази вечер.

По последни данни в Ямболско поставени под карантина са 344 души, а 977 вече са я преминали.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 5493  Безработицата в България доближи 6,7% Безработицата в България доближи 6,7%  Доц. доктор Ангел Кунчев: Ситуацията в Паничерево е овладяна Доц. доктор Ангел Кунчев: Ситуацията в Паничерево е овладяна  Нови 12 случая на COVID-19 у нас. Няма умрял пациент Нови 12 случая на COVID-19 у нас. Няма умрял пациент
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР