13 слънчев ден – Денят е свързан със Звездите (

...
13 слънчев ден – Денят е свързан със Звездите (
Коментари Харесай

Слънчев календар – понеделник – 2 май 2022

13 безоблачен ден – Денят е обвързван със Звездите ( Звездата Сириус), с небесната механика и носи мир и равновесие. Ден, в който се откриват вратите на бъдещето, един от най-хубавите дни за инициация, време за прекосяване на ново ниво.

Тотем – Еднорога, Пегас, знак на почтеност и дръзновение.

Подходящо е за интелектуални занимания. Добър ден за всевъзможни игри, в които взе участие мозъка. Може да решавате логичен задания, кръстословици. Добре е да се занимавате с възпитанието на децата, да пътувате, да изучавате духовни науки, езотерика, астрология. Всяка неприятна мисъл в този ден може да се въплъти в действителността, по тази причина следете деликатно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

Денят е сходен на енергиен дъжд. Днес елементарно може да се освободите от непозната отрицателна сила с подобаващи техники, само че и елементарно може да станете жертва на психо-енергийни офанзиви (чужда злоба и ненавист), по тази причина се погрижете за личната си отбрана посредством молебствия и защитни техники. Добре е да стартира цикъл за ликвидиране на физическото тяло и за освобождение от отрицателна сила.

Не се предлага фамилиарност и подписване на брак (може да приключи с развод). Дори животните не трябва да се позволяват близо едно до друго. Не е добре внезапно да приключвате връзки с хората. Този безоблачен ден е несъответствуващ да се подстригвате, да режете нокти, да вземате вана.

Диета – Нужно е да се яде по-малко, да се заобикаля месото. Хубаво е да се яде прясно изпечен самун.

Облекло - Препоръчват се бели, червени и лилави цветове.

Знамения – Хубаво е още от сутринта да почувствате сладостен усет в устата си.

Най-добрият знак на деня е утрото – първият час, откакто сте се събудили. Ако в този час постоянно се почесвате по шията – ще вземате пари, в случай че се почесвате по гърба – неприятности. Ако имате проблеми със стомаха – неприятности, свързани с работата.

Добри знамения са тези, които са свързани със звездите, с имена, с цифри – те съдържат потребна информация.

Добре е да намерите блестящи предмети. Лошо е да загубите ключ в този ден.

Не е на положително да счупите нещо – чаша, паница. Ако разсипете сол – неприятности.

Лошо е, в случай че времето е мокро, прохладно.

Сънища – Символичните сънища не се сбъдват, а съответните – в къси периоди. Да видите огън – знак за отбрана. Да плувате – ще попаднете под взаимозависимост. Да видите книга или нещо да пишете – ново запознанство.

Числа на деня – 13, 33, 55, 128
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР