13% оправдават употребата на ядрено оръжие от Русия 68% от българите

...
13% оправдават употребата на ядрено оръжие от Русия
68% от българите
Коментари Харесай

Естат: 68% от българите искат неутралитет в конфликта в Украйна

13% оправдават използването на нуклеарно оръжие от Русия

68% от българите искат неутралитет в спора в Украйна, сочи изследване на организация " Естат ". Социологът Иво Желев споделя за " Твоят ден`` по NOVA NEWS, че се следи част от жителите, които се опасяват от световен спор.

" От друга страна има хора, които стискат палци на Русия. Само 7% се афишира за открита поддръжка за Русия, а 21% за Украйна ", уточни той.

По думите му подкрепящите Русия не са насилници, просто имат своята мотивация.

" Промяната преди 32 години раздели хората на проспериращи на новобранци. Хората с невисок учебен статус вършат на инат и поддържат неконструктивните гледни точки, тъй като не са удовлетворени живота си. Те считат, че предходният режим е по-благоприятен за тях. 32,9% намират информацията за необективна. Голям % от хората се осведомят от злословия ", заключи Желев.

И добави, че към 1/3 от участниците в изследването смятат, че режима в Киев е фашистки, а убийствата на мирни хора в Украйна са клевета на украинските служби.

" 13,1% споделят, че потреблението на ядрено оръжие от Русия е целесъобразно, в случай че е застрашена нейната сигурност ", акцентира социологът.

Според блогъра Радослав Бимбалов има жертва и принудител е, по тази причина е човешко да застанеш на страната на жертвата.

" Осъзнахме, че доста българи елементарно застават на другата страна. Когато се отдръпнеш от жертвата и вземеш неутрална позиция, се доближават до насилника. Това се случва по техни персонални подбуди или от доверчивост ", смята той. И добави, че по върховете на страната има хора, адмириращи проруското държание.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР