13 лунен ден от 15:17 часа на 27 февруари до

...
13 лунен ден от 15:17 часа на 27 февруари до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 27 февруари 2018 година

13 лунен ден от 15:17 часа на 27 февруари до 16:29 часа на 28 февруари

Магичен ден!

В този ден е добре да получавате нова информация – да четете книги, позволяващи ни да разберем по-добре себе си и света към нас. Хубаво е да се стартира нов цикъл на образование. Периодът е добър за контакти в група, обучение.

Могат да се проявят остарели проблеми – отнесете се умерено към това, пробвайте се да не се нервирате, а да ги изгладите или, в случай че е допустимо, да ги разрешите. Ако решите проблемите, ще получите нови сили за нов живот.

Денят ще ви помогне да се освободите елементарно от бремето на предишното, в случай че то ви притиска и ви пречи да живеете същински. Това е ден за струпване на информация.

Възможно е повишено самочувствие. Затова, гледайте да контролирате своята горделивост, и да не я изразявате по този начин очевидно. Ще желаеме да бъдем видяни, да се откроим и да получим нужните овации. Но дано да го създадем по мек и търпелив метод, с цел да не обидим някого.

Много от вас ще се насочат към заниманията и развлеченията, тъй като самият ден има и такава енергетика.

Прекрасен ден от седмицата, който ще ни даде опция да изявим мощно себе си, да покажем кои сме и какво можем, какви са нашите капацитети и сили.

Много очевидно и блестящо ще действаме, а в бъдеще, това може да ни донесе солидни резултати в нашето развиване.

Днес е времето за най-различни наши инициативи, които можем да стартираме и да приключим сполучливо. Защото имаме нужните сили, капацитети и благоприятни условия за деяние.

Пожелавам ви превъзходен ден, изпълнен с доста светлина, топлота, и доста позитивни моменти. Бъдете положителни и вярвайте в фантазиите си! Те се сбъдват!

Сънищата не са елементарни – можете да сънувате компликации и проблеми, които в действителност ви преследват в живота, само че да са в алегорична форма. При всички положения се пробвайте да ги разберете – сънищата са правдоподобни и отразяват проблеми, които би трябвало да решим.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР