13-годишното момче, което пострада при тежката катастрофа с автобус край

...
13-годишното момче, което пострада при тежката катастрофа с автобус край
Коментари Харесай

Изписаха от Пирогов детето, пострадало при тежката катастрофа край Вакарел

13-годишното момч е, което пострада при тежката злополука с рейс край Вакарел на 13 април, беше изписано от „ Пирогов ”. Това оповестиха от незабавната болница.

Тежкият случай , провокиран от автомобил, блъснал се странично в рейса, взе живота на 6 души , а над 20 индивида бяха ранени и настанени разнообразни столични лечебни заведения. Четирима от тях, измежду които 13-годишно дете и майка му, бяха настанени в " Пирогов ".

След злополуката момчето бе оперирано по неотложност и остана за лекуване в Клиниката по детска реанимация в Пирогов. В началото на тази седмица то бе изведено от реанимация и настанено в Клиниката по детска хирургия.

Освен него, в болничното заведение останаха за лекуване и две дами, едната от които е майката на детето. Тя остана за лекуване в травматологията, а другата потърпевша в хирургията. От началото на седмицата те са изписани от болничното заведение. Четвъртият потърпевш бе мъж, който след прегледи и проучвания беше освободен още в същия ден.

За злополуката прокуратурата повдигна обвинявания на 29-годишната Цвета Таскова от Плевен, която е управлявала колата, блъснала се в рейса. Съдът я остави в ареста.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР