13-годишно момиче от Перник се бори с всички сили и

...
13-годишно момиче от Перник се бори с всички сили и
Коментари Харесай

13-годишната Деси може да спаси болната си от рак близначка, но трябват средства

13-годишно момиче от Перник се бори с всички сили и средства за живота на своята сестра. Това излиза наяве от сърцераздиретелен пост на журналиста Ники Кънчев във Facebook.

" Пиша и рева. Аз си знам за какво. Имам необикновен сантимент към близначките, към сестрите, към сестринската всеотдайност. Поеми ти удара, жертвай се с цел да живее другата! Господи, Господи! Вижте ги тези две прелестни сестрички. Десислава и Цвета Страхилови. От прелестния Перник, дори от село Богданов дол, до Перник.

Цвети е болна от рак на кръвта, остра лимфобна левкевмия . В момента е в ремисия в ИСУЛ в детската онкохематология под грижите на лекар Надежда Юрукова и под персоналното наблюдаване на моя огромен другар професор Добрин Константинов, на когато имам цялостно доверие, тъй като е избавил доста български деца.

Та, Цвети е болната. А Деси е сестра й, която е подготвена да й подари костен мозък в клиника в Дюселдорф. Слава Богу, оплюваната от мнозина Здравната каса ще поеме интервенциите. Браво!

Трябват обаче още парички , тъй като Цвети и майка й Мира, най-обикновена българка от Пернишко ще би трябвало да живеят в Германия от 6 месеца до 1 година до момента в който траят операциите.

Ето банковата сметка, на която можете да преведете каквото решите за Цвети Страхилова.

Обединена Българска банка

Цвета Бойкова Страхилова

BG50UBBS80021018910250 BIC код UBBSBGSF

 Снимка: Facebook

Та по този начин, Деси и Цвети Страхилови.

Всъщност забравих да ви кажа най-важното. Деси е дребната сестричка, ей този фъстък на 13 години е подготвена да се ЖЕРТВА за сестра си Цвети, която я е гушнала. Господи, Господи и ние си мислим, че имаме проблеми. Не, хора, имаме Герои! Като Деси Страхилова.

Затова пращайте пари и идвайте в Перник на 21 юни на огромен благотворителен концерт от 19 часа на " Стадиона на мира " в града. Аз ще повеждам!

И нещо значимо към моите другари от поп и рок музиката: Готини, знаете какъв брой ви обичам и поддържам, какъв брой съм ви канил по изявленията. В плаката за концерта обаче има единствено по този начин наречените поп фолк звезди: Преслава, Лорена, Теди Александрова, Ани Хоанг, Антония и още куп техни сътрудници. Днес се чух с Преслава и тя плачеше! Така че скъпи мои поп и рок реализатори, идвайте в Перник в понеделник да създадем най-якия концерт, в случай че би трябвало цяла нощ ще свирим и пеем за Цвети. Перник, с теб сме! ", написа Ники Кънчев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР