13-годишно момче от Айова почина 10 дни, след като беше

...
13-годишно момче от Айова почина 10 дни, след като беше
Коментари Харесай

13-годишно момче почина 10 дни, след като беше блъснато от кола, докато се спускаше с шейна по алеята

13-годишно момче от Айова умря 10 дни, откакто беше блъснато от SUV, до момента в който се спускаше с шейна покрай дома си, съгласно полицията и фамилията.

Снежният ден на Адам Макуертър се трансформира в драматичен, когато той по простъпка се спусна по алеята си Anamosa на пътя на 10 януари, до момента в който караше шейна с другар, оповестиха управляващите съгласно отчети.

Приятелят, на 11 години, видя приближаващата кола и скочи от шейната си, само че не притегли вниманието на Макуертър също да спре задоволително бързо, съгласно полицейски отчет, получен от Gazette.

„ (11-годишното) не мислеше, че Макуертър е видял колата, до момента в който Макуертър не стигна на към 10-15 фута от края на алеята и не спусна ръце, с цел да спре, “ съгласно полицейски документи.

Докато водачът на GMC Envoy внезапно натисна спирачките, транспортното средство не можа да спре, преди да удари младежа, сподели полицията.

„ Той не беше самичък и получи грижи доста бързо, само че мигновено изпадна в безсъзнание. Пулсът му беше слаб и наист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР