13-годишно дете е в болница с опасност за живота след

...
13-годишно дете е в болница с опасност за живота след
Коментари Харесай

Дете с опасност за живота след катастрофа: Как се стигна до инцидента?

13-годишно дете е в болница с заплаха за живота след злополука във врачанското село Бутан. То се е возило на мотор, ръководен от малолетно момиче, което е самокатастрофирало.

Същото момиче преди година е било хванато сега на нарушаване и е получило акт за действието си. То продължава да кара без брошура и без да има навършените за задачата години. Двете приятелки обаче се качват на мотора и едната попада в болница след случай на черен път в селото.

Родителите и околните на починали в произшествия не престават да стачкуват

„ Инцидентът е станал в 23:30 часа. Десет минути преди този момент автопатрул от Козлодуй прави рутинна обиколка на село Бутан. Колегите виждат на едно кръстовище в далечината мотоциклет, който се движи с висока скорост “, описа контрольор Евгени Шереметов от „ Пътен надзор “ към районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи в Козлодуй.

Автопатрулът потегля след мотоциклета, само че не го преследва. На излизане от селото униформените пускат светлинен сигнал, с цел да покаже на девойки, че това е полицейски автомобил и те би трябвало да спрат. Моторът обаче продължава да се движи с висока скорост и изчезва от погледа на служителите на реда.

Инцидентът е станал в платното в посока Харманли, малко след пътен възел Димитровград

„ Когато сътрудниците идват на място, те откриват, че мотоциклетът е изправен на стойка, едно от девойките седи право до него, а другото – лежи на земята. Викат кола за спешна помощ и оказват помощ на потърпевшото 13-годишно дете “, описа още контрольор Евгени Шереметов.

Той е безапелационен, че случилото се е чиста безнаказаност от страна на родителите на тези две девойки.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР