13-годишният Сашко от Перник и баща му Александър Цветанов днес

...
13-годишният Сашко от Перник и баща му Александър Цветанов днес
Коментари Харесай

Сашко от Перник и баща му търсиха изчезналата Ивана от Дупница

13-годишният Сашко от Перник и татко му Александър Цветанов през днешния ден се включиха в акцията по търсене на изчезналата преди четири дни Ивана Георгиева от Дупница.

Сутринта двамата са пристигнали пред районното ръководство на полицията в града, където се събираха доброволците и са взели участие в търсенето на 17-годишното момиче.

" Днес през целия ден двамата със Сашко търсихме изчезналата Ивана в Дупница. Който може дано помогне с каквото му е допустимо! ", написа в профила си във фейсбук бащата Александър Цветанов. Много дупничани пък се надяваха Ивана да има шанса на Сашко и също да бъде открита жива и здрава.

13-годишното момченце с аутизъм изчезна на 11 ноември 2022 година по време на разходка с баща си в планинската околност Голо бърдо край Перник. Стотици служители на реда, планински спасители, горски,  доброволци се стекоха на помощ да търсят детето тогава.  В безизходицата си бащата на Сашко разгласи премия от 100 хиляди лв. за откриването му. След тежка и изтощителна седмица, прекарана в търсене, Сашко беше открит жив и здрав 9 дни след изгубването му по средата на дере в планината.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР