13-годишният Камен Михайлов, 14-годишния Денис Живков и още двама техни

...
13-годишният Камен Михайлов, 14-годишния Денис Живков и още двама техни
Коментари Харесай

Потрес! Двете Деца, Който Убиха От Бой Бездомника Във Варна Са Искали Да Подражават На Своите Идоли! Обяснението, Което Дадоха Ни Ужаси

13-годишният Камен Михайлов, 14-годишния Денис Живков и още двама техни връстници на 13 и 14 години решили да атакуван клошаря и да снимат по какъв начин го смилат от пердах. От прокуратурата обясниха, че след разпитите на учениците в побоя е изяснено, че Денис и приятелят му Камен са показвали " мощ и геройство ", налагайки с огромна свирепост, с юмруци и ритници беззащитната си жертва, а другите две момчета гледали, като едното снимало с телефона си кървавата разпра. Малките момчета са дебнели от няколко дни клошаря, нападали са го два пъти, само че третият път към този момент е бил съдбовен, защото му нанесли нечовечен побой до гибел.

Куртито е ритан и блъскан по главата, а по тялото му е скачано трупешката. До такава степен са съумели да му счупят ребрата, че те раздрали вътрешните му органи и това е повода за гибелта му. Клошарят бил спокоен човечец, смачкан от живота и стигнал до дъното.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР