13-годишният Джеръми от Великобритания претърпява ужасяващ инцидент в река. Успяват

...
13-годишният Джеръми от Великобритания претърпява ужасяващ инцидент в река. Успяват
Коментари Харесай

Бог върна дете от оня свят и то предаде послание на света: Това, което ни очаква няма да ви хареса

13-годишният Джеръми от Англия претърпява отблъскващ случай в река. Успяват да извадят момчето едвам, когато се е нагълтало с доста вода. Транспортирано е в незабавното поделение в Ипсуич, само че съгласно лекарите към този момент е късно. Кислородът до мозъка му на процедура е спрян, което значи единствено едно – несъвместими с живота провали.
Детето прекарва в кома близо 40 минути, след което се случва знамение – виталните му индикатори се трансформират и то стартира да се възвръща и връща към живота. Лекарите нямали пояснение. След няколкодневен престой в болничното заведение детето било контактно и поискало да приказва с майка си Джорджина.

Кратко по-късно виталните индикатори на Джеръми отново се влошили и той умрял, предава freaklore.com, съобщи bradva.bg.
Днес майката на Джеръми показа пред света, значимото обръщение от сина й, откакто се е върнал за малко от гибелта.
Детето разказало, че Исус му е посочил бъдещето на света, а то напълно не е розово! Детето е имало видения за Третата международна война, само че тя нямало да се води сред земни сили.
Джеръми видял, по какъв начин демони, които в началото се показват за миролюбиви извънземни същества идват на Земята и не след дълго афишират война на човечеството.

Те безусловно изяждали хората пред очите му! Никоя нация по света не била готова. Исус, който го водил за ръка му посочил по какъв начин чудовищата трансформират Земята в пъкъл.
Може би звучи налудничаво, само че най-светлият разум на планетата ни Стивън Хокинг не един път е казвал, че една от най-сериозните закани за човечеството са нападателно настроени извънземни същества, които несъмнено ще стигнат и до нашата изостанала планета в един миг. Дали това не са демоните, които е видял Джеръми!?

Момчето разказало, че е Исус го е завел и в Рая. Видял е царство от Кристал с улици от злато. Казал на майка си, че всеки, който стигне до там може да бъде какъвто си желае и да придобива какъвто пожелае образ.
Момчето споделило на майка си, че той пръв ще отиде в Рая, а скоро по-късно тя и брат му ще го последват, и ще бъдат още веднъж дружно. Джеръми предсказал, че огромният му брат ще направи голямата неточност да стане боец и ще загуби живота си без време. Скоро по-късно и майка им ще последва децата си.

Мнозина могат да решат, че това са трескави видения на умиращо дете, само че лекарите са изумени от отличното физическо положение на момчето по време на описа и последвалата му изненадваща гибел. Сякаш е било изпратено от ония свят да съобщи това обръщение на майка си.
Въпреки молбите на майката, през днешния ден огромният брат на Джеръми е военнослужещ, изпратен в спора в близкия изток. Жената трепери, че пророчеството на дребното й дете ще се сбъдне.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР