13-годишен от Карнобат се е возил в мерцедеса, с който

...
13-годишен от Карнобат се е возил в мерцедеса, с който
Коментари Харесай

13-годишен се е возил в мерцедеса-убиец, отървал се е без драскотина

13-годишен от Карнобат се е возил в мерцедеса, с който Алекс Димов умъртви две дами. Младежът се е отървал без драскотина, оповестяват от полицията.

Както Burgas24.bg заяви, на 03.11.т.г. към 08.05 ч. в Районно ръководство - Карнобат е получено известие за пътен случай, настъпил на карнобатската улица " Петър Берон "  пред дом № 33 А, при който лек автомобил " Мерцедес Е 270 CDI "  с бургаска регистрация, ръководен от 18-годишния Алекс Димов от Карнобат /с общ стаж, като лидер - 1 месец/, евентуално заради загуба на надзор над автомобила, блъска намиращите се на тротоара пешеходки – Ганка Николова, 70 годишна /загинала на място/ и Каля Георгиева, 84 годишна от Карнобат /откарана в доста тежко положение / в кома/ в УМБАЛ – Бургас, където по-късно починала/.

С автомобила се придвижвал и 13-годишният Д.С. от Карнобат, който не е получил никакви пострадвания от случая. След като блъснал двете пешеходки, " Мерцедеса " се блъснал в оградата на жилищния дом. Водачът на автомобила – Алекс Димов е тестван за приложимост на алкохол или опиати, само че и двете проби са били негативни. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР