13 години след като легна под ножа, за да се

...
13 години след като легна под ножа, за да се
Коментари Харесай

Катето Евро с шокиращ вид след поредното подмладяване

 13 години откакто легна под ножа, с цел да се подмлади, Катето Евро за повторно се подложи на цялостна смяна. Новият лифтинг на звездата от " Оркестър без име “ за 4000 лева не остана неусетен от феновете на финала на " България търси гений “ в неделя вечерта.

64-годишната майка на водещия Александър Кадиев изглеждаше с 20 години по-млада и безусловно сияеше подмладена и разкрасена. Опънатата кожа на лицето й констрастираше с много сбръчканата й от възрастта шия, а контрастът доказваше, че Катето отново е прибегнала до услугите на еластичен хирург.

" В предпенсионна възраст, като нейната, ботокс и филъри не дават никакъв резултат. Единственият вид за обтягане на многочислените бръчки е лифтинг “, разяснява новата визия на актрисата столичен виртуоз на скалпела.

Първият път, когато Катето се подмлади, бе през 2007 година В предаването " Пълна смяна “. Наред с никому незнайните участници в риалитито се включиха и няколко родни звезди, измежду които бе и Евро. Водещата Гала й предложи да промени каквото желае по лицето или тялото си.

Майката на Сашо Кадиев отхвърли да й инжектират ботокс и се съгласи да й създадат фейслифтинг в пловдивска клиника. Пластичният хирург й даде обещание да изтрие следите на времето по лицето й за десетина години, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР