123 123 123 Още по темата Защита на лични данни,

...
123 123 123 Още по темата Защита на лични данни,
Коментари Харесай

Как да водим успешни преговори – от ефективна комуникация до сключване на търговски договор

123 123 123 Още по тематиката
" Защита на персонални данни ", " Фокус и цели " и " Преговорен развой " са новите курсове в програмата на Капитал Business School, MDV Professional Education
17 окт 2017
Отворена е регистрацията за курсовете Business Essentials 2018
21 юли 2017 След сполучливия на практика курс, който се организира на 3 юни с фокус Retail промишленост и индустриални компании, КАПИТАЛ и MDV още веднъж канят представители на бизнеса да се включат в на практика и интерактивен ден, отдаден на договарянията, съпътстващи сполучливите покупко-продажби.

" Отчетохме противоположната връзка на участниците в първото издание, които оцениха образците, въпросите, динамичната полемика и реалистичните извършения, заложени в програмата. Решихме да повторим формата, с цел да дадем опция на повече мениджъри с друг професионален профил да се възползват от споделения опит на преподавателите. Илия и Златина по неповторим метод комбинираха експертизата си. В последна сметка се получи освен на практика натоварен курс, даващ пътна карта със стъпки и процеси, които да си припомняме всякога преди да седнем против клиент или сътрудник, само че и ден зареден с положителна сила – отлична концепция за потребно превозване на съботата в добра компания. " Коментира Доротея Воева, Управител на MDV Professional Education.

Регистрацията е отворена до 20 ноември. Организаторите оферират и опция за -20% отстъпка за групи от 3+ участника, само че в това време местата в залата са лимитирани, защото се залага оптимално на ангажираност в въпросите и всеки би трябвало да способства за упражненията по групи.

Обучението е уместно за мениджъри от приблизително и високо равнище в фирмите, които са ангажирани с процеса на авансово договаряне на търговски параметри, връзка с клиент и снабдители, продажби и подписване на контракти. Изключително потребно е освен за retail / FMCG промишлеността, само че и за бранша на услугите – да вземем за пример за чиновници в shared service centres, които обслужват сметки и водят интензивна преговорна връзка.

Master Class " Преговорен развой " ще се организира на 25 ноември (събота) от 09:00 до 17:00 в огромната образователна зала на MDV Professional Education на ул. Шейново 7.

За повече информация и записвания може да се свържете с Христина Христова, Мениджър " Маркетинг и бизнес развиване " в MDV – [email protected] / T: +359 887 492 12
Какво е значимо да знаем и можем, с цел да водим сполучливо преговорен развой - от ефикасна връзка до подписване на търговски договор; ръководство на рисковете, оптимизация на периоди и условия, документиране на процеса

Преговорите изискват особена подготовка, с цел да може да се реализиран оптимални резултати, и в това време договарящите страни да се погрижат за взаимоотношенията между тях.

Обучението стъпва на упражнение, което илюстрира информационния развой, като се изследват опциите за недоразумения и обърквания в него. Преминава се към главните приниципи за водене на договаряния, които да вкарат участниците в тематиката. Ще се обърне особено внимание на подготовката на този тип диалози, както и разнообразни техники при провеждането им. Всичко това, ще се упражни в действителни работни проблеми, които ще създадем дружно. Те ще дадат опция на участниците да упражнят новите подходи и да изберат работещите техники за себе си. Допълнително, ще се направи симулация за водене на договаряния, в която да се обърне внимание на всички детайли, обсъждани до този миг и по какъв начин се демонстрират в друг подтекст.

Търговски контракт
Основни детайли на договорите
Проверка на контрагента
Уловки, защитни клаузи и арбитраж
Фази на преговорния развой и администриране на връзката

Комуникация в процеса на продажба
Концепция на законите за Въздействие и Влияние
Процес на продажби и стъпки на продажби
Разпознаване на видовете клиенти и ефикасна връзка с тях
Справяне с възражения (трудни клиенти) и затваряне на договорката

Успешните договаряния
Основни правила за водене на договаряния
Предварителна подготовка – подобаващи и несполучливи изрази
Техники за водене на преговoри
От практиката за практиката - работни проблеми връзка при договаряния
От договаряния към ангажиращо съдействие

Преподаватели

адв. Илия Грозданов
MJur; Адвокатско сдружение " Динова, Русев и съдружници "

Съдружник в адвокатско сдружение " Динова, Русев и съдружници ". Основният фокус на работата му е обвързван с енергийни планове - както в областта на производството, по този начин и потреблението и търговията с електрическа енергия. Специализирал е и в сферите на екологичното, административното и финансовото право, взе участие в създаването и практическото използване на законови практики в България. Завършил е магистратура по европейско и интернационално бизнес право в " Оксфорд ". Има тапия по юридически британски от Калифорнийския университет, Сан Диего. Завършил е право в Софийския университет и има документ по американско бизнес право. Повече за него, вижте ТУК.

Златина Михайлова
MDV Professional Education

Златина работи в областта на развиването на хора и организации към този момент над 19 години. Тя е обучила над 6,000 души, работила е в над 10 страни, с хора от разнообразни възрасти и специалности. Златина е дълготраен съветник с разнороден опит, референт на групово-динамични психотренинги и експерт по организационна диагностика. Тя оказва помощ на клиентите си да реализират качествени и устойчиви резултати, да подсигурят вярно ръководство на структурираните процеси. Била е управител " Организационно развиване " в групата на denkstatt, работила е също в Deloitte и в компании за професионални образования. Повече за нея, вижте ТУК.

Повече информация и регистрация ТУК

Контакти:
[email protected]
+359 887 492 12
Христина Христова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР