120 бивши членове на БСП от пловдивската организация нападнаха лидерът

...
120 бивши членове на БСП от пловдивската организация нападнаха лидерът
Коментари Харесай

Бият камбаната! 120 червени от Пловдив: Нинова да провери при Бебето дали има заявления за напускане на БСП

120 някогашни членове на Българска социалистическа партия от пловдивската организация нападнаха водачът Корнелия Нинова с отворено писмо, изпратено до медиите. В него те я упрекват, че през днешния ден е поднесла „ следващата порция лъжи “. 
Поводът са думи на Нинова по бТВ тази заран, че „ макар всички шумни изявления, досега никой от деклариралите, че напущат, не е подал молба за овакантяване на партията “, написа offnews.bg.
„ Проверете в деловодството на „ Позитано “ 20, г-жо Нинова, там са заявките за овакантяване на Българска социалистическа партия. Проверете и при назначения от Вас градски ръководител с благозвучното име Бебето. Отделете и няколко часа, с цел да се запознаете и осмислите претекстовете в тях. Ще прочетете, че всички 120 някогашни членове акцентират като съществена причина за напускането си Вас – ръководителя, който сви Партията до незабележима политическа групировка “, са споделя в отвореното писмо.
И още: 
Сред претекстовете ще откриете и такива, отнасящи се до управническия Ви жанр, в това число до самоизтъкването, че водите битка с партийната олигархия. Няма по какъв начин да водите такава, тъй като сте в съюз, а не в битка с нея. Ще прочетете още, че всеки от напусналите остава в сърцето си социалист. И всички с болежка споделят, че приключват участието си в “БСП на Нинова “, а не в Българската социалистическа партия. 
И госпожо, не е добре партийните клубове и централата на Българска социалистическа партия в Пловдив да стоят заключени! Социалистите са привикнали да се отбиват в партийните клубове и да споделят мнение, паники, да задават въпроси. Но тази връзка очевидно е доста надалеч от Вас и назначеното от Вас градско управление в Пловдив.
Госпожо, в навечерието на избори е добре политиците да се придържат най-малко минимално към истината, завършват от Алтернатива за Пловдив.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР