12 В клас на ППМГ Акад. Никола Обрешков не създаде

...
12 В клас на ППМГ Акад. Никола Обрешков не създаде
Коментари Харесай

Абитуриенти дариха парите за завършването си на бургазлии в затруднено положение

12 В клас на ППМГ " Акад. Никола Обрешков " не сътвори следващата вест за подаяние, а сподели, по какъв начин младежите могат да се обединят към една добра концепция и да създадат нещо хубаво в интерес на нуждаещите се, оповестиха от Общината.



Бъдещите зрелостници подариха парите за завършването си за храна на бургазлии в затруднено състояние
.В ЦДГ " Ханс Кристиян Андерсен " шефът на математическата гимназия  Красимир Стоянов и класният началник на 12 " В " Красимира Янева разпределиха към този момент готовите пакети с хранителни артикули. 
 Община Бургас
След като са взели решение за благородната самодейност, учениците от 12 В клас на Математическата гимназия  се обадиха точно на светлия празник Цветница на горещите телефони на Община Бургас и обявиха желанието си  да дарят хранителни артикули, закупени  с парите, които са считали да похарчат за завършването си.

Те сами  изготвиха лист с хранителни артикули, изпратиха го до няколко търговски вериги и избраха оферта.  Дванайсетокласниците оповестиха концепцията си и във видео, което разпространиха във Facebook.

Клипчето бе споделено от кмета на Бургас Димитър Николов на страницата му в обществената медия и провокира необятен отзив.Абитуриентите от 12.  В прецизно съблюдават условията за сигурност,  затова  са по домовете си и наблюдават онлайн по какъв начин техният проект става действителност. 
 Община Бургас
Пакетите съдържат артикули, нужни за всяко домакинство. Те ще стигнат до 25 семейства  посредством екипите на общината от ресорите просвета, туризъм и спорт, които правят доставки по домовете от началото на изключителното състояние.

Община Бургас пожелава сполучлив старт в живота на благородните абитуриенти и ги поздравява за достойната постъпка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР