12-те серии на крими сериала Дяволското гърло“ се сториха твърде

...
12-те серии на крими сериала Дяволското гърло“ се сториха твърде
Коментари Харесай

След края на „Дяволското гърло“: Фенове искат Лидия Инджова в нов сериал

12-те серии на крими сериала „ Дяволското гърло “ се сториха прекомерно малко на феновете на „ Нова ТВ “. Фенове желаят продължение или напълно нов сериал, който наложително да е с присъединяване на Лидия Инджова , разбра „ Галерия “.

Почитателите на кримката са мощно впечатлени от актьорската й игра. В ролята си на всеотдайната бременна полицайка Донка, Инджова в реалност бе една от огромните изненади в „ Дяволското гърло “.

26-годишната актриса от дълго време се е потвърдила като гений, само че за първи път имаше опция да се изяви в праймтайма на малкия екран. И направи същински възторг с представянето си.

„ Дяволското гърло “ имаше нечуван триумф и явно сходен жанр крими сериали се харесват. По форумите фенове към този момент оферират кои артисти да вземат присъединяване в идващия план, с изключение на Лидия Инджова . В топ 3 са Стоян Радев (в ролята на служителя на реда Краси) и Валери Йорданова (Попето) . Последният изигра ролята на финала си ослепително.

„ Би било хубаво да създадат сериал с основни герои Попето, Краси и Донка като частни детективи, проверяващи не толкоз ужасни убийства, а леки закононарушения, като се акцентира на хумора и закачките, които доста добре им се получаваха “, разясняват фенове.

Любопитна детайлност е, че министър председателят Бойко Борисов бе първият, разбрал самоличността на килъра. „ Срещнахме се в коридора и той ме попита кой е килърът. Показах му с жестове, той доста се зарадва “, разкри Владо Карамазов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР