12 пешеходци са глобени с фиш за неправилно пресичане на

...
12 пешеходци са глобени с фиш за неправилно пресичане на
Коментари Харесай

Пловдивската полиция на лов за неправилно пресичане, има много глобени!

12 пешеходци са санкционирани с фиш за погрешно секване на пътното платно в Пловдив за 2 часа през днешния ден, научи Plovdiv24.bg . На петима водачи са написани фишове за погрешно паркиране и престой в кръстовища. Отделно 30 пешеходци са били предизвестени устно, тъй като са тръгнали да пресичат погрешно. На шестима колоездачи е тествано оборудването на велосипедите им, без да са глобявани. Отделно един лидер на автомобил се е сдобил с акт за лишаване преимуществото на пешеходец. 
В рамките на превантивната активност за понижаване на пътнотранспортния травматизъм с присъединяване на пешеходци през днешния ден екипи на бранш "Пътна полиция " бяха ситуирани на три кръстовища в Пловдив:
- бул. "Христо Ботев " и бул. "Васил Априлов ";

- бул. "Княгиня Мария Луиза " и ул. "Петко Д. Петков "

- бул. "Македония " и ул. "Кукуш ".

За времето от 11.00 ч. до 13.00 ч. полицейските чиновници реализираха засилен надзор върху държанието на пешеходците на пътя и следяха за толерантното отношение на водачите на моторни транспортни средства по отношение на тях.

Акцията има за цел да се подсети на пешеходците за техните отговорности и отговорности като участници в придвижването, както и че със своето вярно държание могат да допринесат за повишение на сигурността по пътищата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР